Parteneri

   GRUPUL SITRACO
   Infiintat in anul 1992 de companii americane si irlandeze si controlat de investitori israelieni, Grupul Sitraco a avut de la inceput un ...singur tel: sa ofere pe piata romaneasca spatii de calitate pentru birouri si apartamente de lux in Bucuresti.

Grupul Sitraco reprezinta un grup de companii particulare, cu 100% capital privat si, din 1992 pina in prezent s-a extins si a devenit unul dintre primele cinci concernuri particulare din domeniul constructiilor si afacerilor imobiliare din Bucuresti, avind astazi peste douazeci de proiecte in diferite stadii, majoritatea finalizate.
Toate cladirile Grupului Sitraco au fost proiectate de arhitecti profesionisti si ingineri competenti fiind realizate la standarde comparabile cu cele existente in orice tara occidentala.
Din anul 1992 si pina in prezent Grupul Sitraco a finalizat 8 centre de afaceri si 10 cladiri cu apartamente, in zone rezidentiale consacrate.
Proiectele Grupului Sitraco includ complexe multifunctionale cu spatii pentru birouri, spatii comerciale si apartamente, aflate in cele mai bune zone din Bucuresti.
Sitraco ofera, de asemenea, clientilor sai servicii de calitate cu personal calificat si specializat in orice domeniu, ca, de exemplu: paza si securitate, intretinere, management, curatenie, etc., atit pentru cladirile proprii cit si pentru altele.

www.sitraco.ro

............................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

   Rina Hotels, un lant hotelier tanar, infiintat in 2008, va astepta in hotelurile sale din cele mai cunoscute statiuni montane. Din lantul  hotelier fac parte 3 hoteluri: Hotel Rina Sinaia din Sinaia, Hotel Rina Vista si Rina Tirol din Poiana Brasov.Tote cele 3 hoteluri, clasificate la 3 stele, va asteapta cu camere primitoare, restaurante cu specific sau internationale, centre de conferinta  si facilitati care transforma sejurul oaspetilor nostri intr-unul de neuitat .

 

   Hotelul Sinaia este gazduit in mijlocul peisajului fascinant al muntilor Carpati, in centrul statiunii Sinaia.

   Situata in Carpatii Meridionali la doar 120 km de Bucuresti, Sinaia mai este cunoscuta si sub numele de “Perla Carpatilor” datorita frumusetii sale extraordinare.
   Suntem un hotel si un centru de conferite de trei stele, oferind oaspetilor nostri 242 camere decorate in stil occidental, centru de frumusete, recreere precum si facilitati moderne pentru conferinte, sala de internet si jocuri pe calculator.
   Restaurantul  va propune o gama larga de preparate din bucataria traditionala romaneasca si bucataria internationala, iar beraria si          clubul nostru de noapte va pun la dispozitie conditiile pentru o seara de neuitat.

 

Situat in centrul statiunii Poiana Brasov, in mijlocul naturii, Hotelul Vista 3* face parte din lantul hotelier RINA HOTELS. Situat la o altitudine de   1030m si fiind structurat pe 6 etaje, Hotelul Vista ofera o frumoasa panorama a masivului Postavarul. Accesul rapid la hotel, impreuna cu operativitea personalului conduc la petrecerea timpului dumneavoastra cat mai placut.
Hotelul Rina Vista are in portofoliu 88 de camere duble twin, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un stil modern. Fiecare camera este dotata cu: baie, TV, minibar, telefon. Sauna,masaj, seif, ascensor, gradinita pentru copii cu supraveghetoare calificata, Internet Wireless pentru spatiile publice din cadrul hotelului,inchiriere echipament ski, scoala de ski si transfer la partii, spalatorie sunt doar cateva dintre facilitatile pe care hotelul nostru le poate oferi.
Centrul de conferinte al Hotelului Rina Vista va propune spre alegere 4 sali: Sala Tampa, Sala Cristianul, Sala Postavarul si Sala Bucegi. Dotarile cu tehnologie de ultima generatie, impreuna cu servirea prompta a personalului sunt premise ca evenimentul dumneavoastra sa fie de succes.
Restaurantul hotelului, dispunand de 200 locuri, va ofera cele mai rafinate preparate din bucataria romaneasca si internationala pregatite de Maestrul Bucatar. Va oferim cadrul perfect de organizare a evenimentelor business, cat si a celor private, reuniuni, cine festive.
 

Hotelul TIROL 3*, facand parte din lantul RINA HOTELS, este situat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Construit intr-un remarcabil stil tirolez, hotelul nostru reuseste sa stabileasca o comuniune perfecta si permanenta intre activitatea hoteliera si natura. Amabilitatea naturala a personalului si arta culinara dusa la rang de perfectiune va vor incanta inca de la primul contact, toate acestea intr-un cadru mirobolant al naturii pe care hotelul il ofera.
Suntem la dispozitia dumneavoastra cu cele 55 de spatii de cazare care se impart in: 2 apartamente president si 1 apartament royal (duplex), 4 garsoniere, 38 camere duble twin, 7 camere single, 3 camere matrimoniale. In fiecare camera se intalneste: mobilier confortabil si original ca design, TV, baie, telefon, minibar. Sauna,masaj, jacuzii, seif, ascensor, gradinita pentru copii cu supraveghetoare calificata, Internet Wireless pentru spatiile publice din cadrul hotelului,inchiriere echipament ski, scoala de ski si transfer la partii, spalatorie sunt doar cateva dintre facilitatile pe care hotelul nostru le poate oferi.
Centrul de conferinte dispune de doua Sali:Sala Viena si Sala Burg, care  pot fi destinatia reuniunilor, cinelor festive, intalnirilor de afaceri.

www.rinahotels.ro